SEO barátságos URL struktúrák használata a WordPress-ben

SEO barátságos URL struktúrák használata a WordPress-ben

A SEO-barát URL-ek olyan szavakat tartalmaznak, amelyek egyértelműen megmagyarázzák az oldal tartalmát, és könnyen olvashatók mind az emberek, mind a keresőmotorok számára.

Néhány példa a SEO-barát URL-ekre:
http://www.wpbeginner.com/how-to-install-wordpress/
http://www.wpbeginner.com/common-wordpress-errors-and-how-to-fix-them/
Vegye figyelembe, hogy ezek az URL-ek olvashatóak, és a felhasználó kitalálhatja, mit fog látni az oldalon csak az URL szövegének megtekintésével.
Tehát mi nem hasonlít egy nem SEO barát URL-re?

Az SMTP-kiszolgáló használata WordPress e-mailek küldésére

Az SMTP-kiszolgáló használata WordPress e-mailek küldésére

Vedd észre, hogy ezek az URL-ek olyan számokat használnak, amelyek nem kapcsolódnak a tartalomhoz, és a felhasználó nem tudja kitalálni, hogy mit talál az oldalon azáltal, hogy megnézi az URL-t.

A SEO barát permalink struktúra használata javítja az esélyét arra, hogy jobb pozíciókat kapjon a keresési eredményekben.
Íme, hogyan ellenőrizheti és frissítheti a WordPress webhelyének permalink struktúráját.
Meg kell keresned a Beállítások»Közvetlen hivatkozások oldalt. Válasszd ki a bejegyzés nevét, majd kattints a “Változtatások mentése” gombra a beállítások tárolásához.

Megjegyzés:

Ha webhelye több mint 6 hónapja fut, akkor ne változtassa meg a permalink struktúráját, hacsak nem használja a számok opciót.

Ha módosítja a permalink-struktúrát egy meghatározott webhelyen, akkor elveszíti az összes közösségi média-megosztás számát, és fenyegeti a fennálló SEO rangsor elvesztésének kockázatát.
Ha módosítania kell a permalink-struktúrát, akkor hivatásos szakembert kell felvennie, hogy megfelelő átirányításokat készítsen.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.